Tandarts meubels

Tandarts meubels

Tandarts meubels zijn er in alle soorten en maten. Naast dat ze u alle mogelijkheden bieden om als tandarts of tandheelkundige veilig en precies te kunnen werken, geven ze de behandelkamer ook een professionele en hygiënische uitstraling. Onze tandarts meubels zijn daarnaast verstelbaar en flexibel in te zetten voor alle soorten behandelingen, zodat het volledige tandheelkundige team ergonomisch te werk kan gaan. Kortom: bij All Dent bieden we tandarts meubilair voor elke tandartspraktijk!

Soorten tandarts meubels

Bij All Dent bieden we een breed en volledig aanbod aan tandarts meubels. Zo vindt u bij ons tandarts werkstoelen, die een ideale werkhouding stimuleren en kantelbaar en verstelbaar zijn. Ook vindt u bij ons röntgenapparatuur voor het maken van hoge kwaliteit gebitsfoto’s en autoclaven en thermodesinfectoren voor het steriliseren van uw instrumenten. Daarnaast bieden wij ook een afzuigmotor voor uw tandartspraktijk.

Tandarts meubels in de praktijk van Gaatjesmakers

Onze tandarts meubels worden al door veel verschillende tandartspraktijken gebruikt. Neem gerust eens een kijkje tussen onze projecten, met klanten als NOVA mondzorg, 013 tandartsen en Orthodontie Veenendaal

Kom langs in onze showroom

Bij All Dent begrijpen we dat het inrichting van een praktijk niet iets is wat ‘zomaar even’ gedaan wordt. Daarom nodigen we u maar wat graag uit in onze centraal gelegen showroom in Veenendaal. Kom dus gerust eens inspiratie op doen en bekijk wat All Dent allemaal voor u kan betekenen! Onze showroom ligt pal naast de A12 en is uitstekend te bereiken vanuit heel Nederland.

Wilt u verzekerd zijn van advies op maat? Maak dan een afspraak voordat u langs komt. Onze specialisten houden dan rekening met uw komst en maken een notitie in hun agenda. Zo bent u verzekerd van de specialistische kennis over tandarts meubilair die u van All Dent gewend bent. Dit alles is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis. 

Laat u adviseren!

Bij All Dent helpen we u graag met al uw vragen over tandarts meubels. Neem dus gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0318 – 50 90 60. Ook als u recentelijk een bestelling heeft geplaatst en u hier vragen over heeft, of als u problemen heeft met de software van onze röntgensystemen, dan zijn wij natuurlijk bereikbaar. Lees hier meer over onze online support.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.