Technische dienst

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, gecertificeerde technici met hart voor tandheelkunde. Zij volgen regelmatig bijscholingen en zijn dus altijd op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Daardoor kunnen wij elke monteur voor iedere storing en reparatie inzetten. Voor service en / of onderhoud aan uw KaVo, Finndent, DKL, Durr, Gendex en Melag tandartsapparatuur kunt u bij All Dent terug.

Door ons maatwerk Service Management software voor onze monteurs kunnen we snel schakelen. Ze hoeven ’s morgens niet eerst naar de zaak om te horen waar ze naar toe moeten, maar kunnen direct op weg naar de klant. Dat scheelt kostbare tijd en zorgt voor flexibele inzetbaarheid.

Onderhoud

Onze medewerkers zijn verspreid over heel Nederland dagelijks in tandheelkundige praktijken bezig de kostbare apparatuur te onderhouden. Dit voorkomt voor een heel groot deel storingen. U moet kunnen vertrouwen op uw belangrijke gereedschappen.

Storingen

Ook de beste en optimaal onderhouden apparatuur weigert een heel enkele keer dienst. Dan is snelheid geboden. Daar zijn we bij All Dent logistiek op ingericht en voorbereid. Daarom kunnen we u een hoog serviceniveau garanderen:

Reparaties

Als klant van All Dent is het mogelijk om producten ter reparatie op te sturen. Dit kan zowel via de post of met een pakket. Kunt u uw product eigenlijk niet missen in uw praktijk? Geen probleem, bij All Dent kunt u aangegeven dat u gebruik wilt maken van ons bruikleensysteem.

Bij All Dent wordt er op de technische dienst onderzoek gedaan naar uw product, dit zal duidelijkheid geven over de reparatie en de eventuele kosten. Valt uw product nog in de garantieperiode? Dan wordt uw product teruggestuurd naar de fabrikant. Na goedkeuring van de eventuele offerte voor de reparatie wordt uw gerepareerde product weer zo spoedig mogelijk geleverd.

Bij storing dezelfde dag nog hulp!

Bij urgente storingen wordt u in de regel direct geholpen. Bij reguliere storingen helpen we u vaak dezelfde dag nog.

Meer weten over onze service, of over onze diensten en producten? We horen het graag.

Neem contact op

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - All Dent: uw tandheelkundige praktijkinrichting