Tandartsbenodigdheden

Kwalitatieve tandartsbenodigdheden voor uw tandartspraktijk

Bij All Dent bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe tandartsbenodigdheden voor uw tandartspraktijk. Bent u op zoek naar een complete praktijkinrichting, tandarts meubels of een specifiek product, zoals een behandeleenheid, verlichting, een kastenwand, een tandarts werkstoel of röntgenapparatuur? Wij bieden u A-producten die we met onze eigen technische dienst voor u in topconditie houden.

De groothandel voor tandartsbenodigdheden

Start u een nieuwe praktijk of bent u toe aan vernieuwing van uw huidige praktijkinrichting of tandartsbenodigdheden? All Dent is uw partner bij het inrichten van uw tandartspraktijk. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen en werken ook als groothandel voor tandartsbenodigdheden. Wij werken van idee tot realisatie. Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. Samen met u komen we tot de beste oplossing voor een unieke inrichting voor uw mondzorgpraktijk. Zo verzorgen wij onder meer: 

  • Schetstekeningen;
  • Aanbiedingen tandheelkundige apparatuur;
  • Tekeningen voor loodgieter en aannemer;
  • Installatie en onderhoud van de apparatuur;
  • Röntgen metingen met KEW-dossier;
  • Metingen van de waterkwaliteit.

Diverse tandartsbenodigdheden

Een tandarts praktijkinrichting gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van de juiste tandartsbenodigdheden. Met de juiste indeling van de ruimtes realiseert u rust en efficiëntie in de werkomgeving. All Dent adviseert u ook over routing en ergonomie. Zo kunnen wij u onder meer voorzien van;

Eenvoudig tandartsbenodigdheden kopen

Wij verkopen tandarts materialen van diverse leveranciers. Bij elkaar een mooi pallet aan Finse ergonomie, Duitse degelijkheid en Italiaans design. Bekijk ons uitgebreide assortiment dentale A-producten. Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. 

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom waar u onze tandartsbenodigdheden live kunt bekijken. Alle tandartsbenodigdheden kunt u tevens ook eenvoudig online kopen. Bel ons op 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.