Tandartsbenodigdheden

Kwalitatieve tandartsbenodigdheden voor uw tandartspraktijk

Bij All Dent bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe tandartsbenodigdheden voor uw tandartspraktijk. Bent u op zoek naar een complete praktijkinrichting, tandarts meubels of een specifiek product, zoals een behandeleenheid, verlichting, een kastenwand, een tandarts werkstoel of röntgenapparatuur? Wij bieden u A-producten die we met onze eigen technische dienst voor u in topconditie houden.

Bekijk onze producten

De groothandel voor al uw tandartsbenodigdheden

Start u een nieuwe praktijk of bent u toe aan vernieuwing van uw huidige praktijkinrichting of tandartsbenodigdheden? All Dent is uw partner bij het inrichten van uw tandartspraktijk. Wij nemen het gehele proces voor u uit handen: van idee tot realisatie. Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. Samen met u komen we tot de beste oplossing voor een unieke inrichting voor uw mondzorgpraktijk. Zo verzorgen wij onder meer: 

  • Schetstekeningen;
  • Aanbiedingen tandheelkundige apparatuur;
  • Tekeningen voor loodgieter en aannemer;
  • Installatie en onderhoud van de apparatuur;
  • Röntgen metingen met KEW-dossier;
  • Metingen van de waterkwaliteit.

Een breed aanbod aan tandarts producten

Een tandarts praktijkinrichting gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van de juiste benodigdheden. Met de juiste indeling van de ruimtes realiseert u rust en efficiëntie in de werkomgeving. All Dent adviseert u ook over routing en ergonomie. Zo kunnen wij u onder meer voorzien van;

Eenvoudig tandartsbenodigdheden kopen

Wij verkopen tandarts materialen van diverse leveranciers. Bij elkaar een mooi pallet aan Finse ergonomie, Duitse degelijkheid en Italiaans design. Bekijk ons uitgebreide assortiment dentale A-producten. Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. 

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom waar u onze tandartsbenodigdheden live kunt bekijken. Alle tandartsbenodigdheden kunt u tevens ook eenvoudig online kopen. Bel ons op 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 of laat hieronder uw bericht achter.