Categorieën

Categories
Occasions type
Merk
DKL (10)
Finndent (3)
Gigadent (1)
Kavo (5)
Verlichtingstype
Röntgen type
Categories
Occasions type
Merk
DKL (10)
Finndent (3)
Gigadent (1)
Kavo (5)
Verlichtingstype
Röntgen type

Behandeleenheden

Met de juiste behandeleenheden in uw tandartspraktijk kunt u een efficiënte en verantwoorde workflow hanteren. Wij bieden diverse eenheden van verschillende merken. Alle componenten van de eenheden dragen bij aan de kwaliteit van de producten. Bekijk alle behandeleenheden voor tandartspraktijken online.

Categories
Occasions type
Merk
DKL (10)
Finndent (3)
Gigadent (1)
Kavo (5)
Verlichtingstype
Röntgen type

Behandeleenheid tandarts

De behandeleenheid die u in uw tandartspraktijk heeft staan heeft een grote invloed op de ervaring van uw cliënten. Daarom is de keuze ervan erg belangrijk. Op deze pagina vindt u de behandeleenheden van All Dent. Op onze productpagina’s staat meer informatie.

Kwalitatieve A-merk eenheden

Een veilige en ergonomische werkplek staat bij ons voorop. Met de juiste behandeleenheden draagt u bij aan een verantwoorde werkplek. Wij bieden producten aan van diverse A-merk leveranciers waaronder Melag, Kavo, Acteon,Finndent en de röntgenapparatuur van NewTom. Met de juiste tandarts behandel units kan een efficiënte workflow gehanteerd worden. Daarnaast zijn onze producten ook uiterst comfortabel voor patiënten

Technisch onderhoud van eenheden binnen uw praktijk

Met een team aan specialisten leggen wij de focus op service. Wij leveren kwaliteit en beschikken daarnaast over een sterke technische dienst. Deze zetten wij in voor onderhoud aan behandeleenheden bij diverse tandartspraktijken.

Advies over behandeleenheden

Heeft u advies nodig over behandeleenheden die bij uw tandartspraktijk passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u telefonisch voorzien van advies over onze behandeleenheden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Een expert zal u terplekke te woord staan om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over de juiste behandeleenheden.