Over All Dent

De beste in service

All Dent is een familiebedrijf dat in 2002 is opgericht door Herm Slagmoolen. Vanaf de start ligt bij All Dent de focus op service; we leveren kwaliteit en hebben een sterke technische dienst voor onderhoud en het verhelpen van problemen. We zijn inmiddels een speler van formaat op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en dental equipment. Kortom, All Dent is uitgegroeid tot dé partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk!
Herm Slagmolen

Herm Slagmoolen: ‘De beste in service. Dat is wie we willen zijn en waar we continu ons uiterste best voor doen. We zijn een familiebedrijf en dat is terug te zien in onze werkwijze. We voelen ons betrokken bij u als klant. Bij veel bedrijven is omzet de belangrijkste drijfveer, bij ons is dat een goede relatie’.
‘Het grote voordeel van All Dent is de snelheid en flexibiliteit die wij u kunnen bieden. We hebben een professioneel technisch serviceteam dat digitaal wordt aangestuurd. Hiermee zijn wij bij eventuele problemen snel bij u, omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat u uw werk kunt continueren’.

Ons team

Voor ons hele team staat uw belang altijd centraal. U verdient onze volle aandacht en optimale service. Of u nu een kleine of een grote praktijk heeft. Het merendeel van onze medewerkers heeft een technische achtergrond. Dat zorgt ervoor dat uw contacten met ons soepel en prettig verlopen. Waarom All Dent? Onze grootste kracht is dat de technische dienst zeker zo belangrijk is als de afdeling verkoop.

Wij onderscheiden ons in de markt door ons professionele serviceteam met landelijke dekking. Met elkaar bedient ons serviceteam meer dan zevenhonderd praktijken. Benieuwd wat we voor uw praktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom, 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.