Tandartsstoel kopen

Professioneel en op een duurzame wijze werken, kan alleen met een tandartsstoel van hoge kwaliteit. Omdat iedere tandarts een eigen werkwijze hanteert, heeft All Dent een breed assortiment aan stoelen. Van geoptimaliseerde ergonomie met passend design tot hoogstaand design. In onze showroom kunt u de stoelen zien, voelen en uitproberen, zodat u er zeker bent dat u straks werkt met de stoel die het beste bij u past.

Tandarts 013 - Tilburg-029

Merken tandartsstoelen

  • Finndent – hoge kwaliteit stoelen met een perfecte ergonomie.
  • DKL – hele sterke stoelen van roestvrijstaal met een prachtig design.
  • Gigadent – Stand-alone mobiele behandelunits.
  • Diplomat– zeer betrouwbare behandelunits.

Tandartsstoel met aangepaste ergonomie

De aankoop van een goede tandartsstoel is uiteraard een kwestie van voorkeur, budget en een keuze in design. Daarbij opgeteld zijn het de functies en mogelijkheden van de stoel die bij tandartsen en mondzorgprofessionals de doorslag geven. De ergonomie van de werkstoelen in ons aanbod is dan ook speciaal afgestemd op langdurig voorovergebogen werk en alle modellen zijn zo ontworpen dat ze tijdens de behandeling veel bewegingsvrijheid bieden.

Juiste ondersteuning

Onze collectie tandartsstoelen biedt zowel verrijdbare werkkrukken met bijvoorbeeld een zadelzitting voor een actieve houding als ergonomische werkstoelen met een rugleuning die ervoor zorgt dat zowel de rug als het bekken continu goede ondersteuning krijgen, wat lang in dezelfde houding zitten op een prettige manier mogelijk maakt. Of u nu de voorkeur heeft voor een hoge of lage zit, graag met een ronde zitting werkt of maximaal comfort zoekt in een zachtere stoel, we bieden alle keuze. 

Tandarts werkstoelen voor breed gebruik 

Bovendien hebben we een grote selectie tandartswerkstoelen die onafhankelijk van gewicht of lengte zijn in te stellen en dus goed toepasbaar zijn voor meerdere gebruikers: een ideale oplossing bij grotere praktijken en mondzorgcentra. Uiteraard zijn zowel de bekleding als de bedieningshendels van alle modellen voor optimale hygiëne makkelijk te reinigen. 

Alles voor een complete praktijkinrichting

U kunt bij All Dent terecht voor een complete praktijkinrichting voor tandartsen. Denk naast tandartsstoelen aan werkstoelen, afzuigsystemen, verlichting, hand- en hoekstukken en röntgenapparatuur. Producten van verschillende kwaliteitsmerken als Finndent MelagNewTomCarestreamKaVo (service)FaroNSK, Mectron, Miele, Acteon, W&H en Dürr Dental.

Onderhoud

U moet kunnen vertrouwen op de apparatuur in uw praktijk. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt storing voor een groot deel en verhoogt de levensduur. Wij werken dan ook alleen met goed opgeleide, gecertificeerde technici met hart voor tandheelkunde. Door regelmatige bijscholing zijn ze op de hoogte van technische ontwikkelingen van al onze producten. Van afzuigmotoren tot behandelstoelen. 

Benieuwd wat we als dental depot voor uw praktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.