Pprofessioneel en op een duurzame wijze werken, kan alleen met een tandartsstoel van hoge kwaliteit. Omdat iedere tandarts een eigen werkwijze hanteert, heeft All Dent een breed scala aan stoelen. Van geoptimaliseerde ergonomie met passend design tot hoogstaand design. In onze showroom kunt u de stoelen zien, voelen en uitproberen, zodat u er zeker bent dat u straks werkt met de stoel die het beste bij u past.

De merken in ons assortiment

  • Finndent – hoge kwaliteit stoelen met een perfecte ergonomie.
  • DKL – hele sterke stoelen van roestvrijstaal met een prachtig design.
  • Gigadent – Stand-alone mobiele behandelunits.
  • Forest – Lucht gestuurde behandelunits.

Alles voor een complete praktijkinrichting

U kunt bij All Dent terecht voor een complete praktijkinrichting. Denk naast tandartsstoelen aan werkstoelen, afzuigsystemen, verlichting, hand- en hoekstukken en röntgenapparatuur. Producten van verschillende kwaliteitsmerken als Melag, NewTom, Carestream, KaVo (service), Faro, NSK, Mectron, Miele, Acteon, W&H en Dürr Dental.

Bekijk al onze producten

Onderhoud

U moet kunnen vertrouwen op de apparatuur in uw praktijk. Goed en regelmatig onderhoud voorkomt storing voor een groot deel en verhoogt de levensduur. Wij werken dan ook alleen met goed opgeleide, gecertificeerde technici met hart voor tandheelkunde. Door regelmatige bijscholing zijn ze op de hoogte van technische ontwikkelingen van al onze producten.

Benieuwd wat we voor uw praktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom, 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.

Laat u adviseren

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - All Dent: uw tandheelkundige praktijkinrichting