Categorieën

Categories
Occasions type
Merk
BQE (4)
Finndent (7)
JPG Ergonomics Ghopec Junior (1)
Verlichtingstype
Röntgen type
Categories
Occasions type
Merk
BQE (4)
Finndent (7)
JPG Ergonomics Ghopec Junior (1)
Verlichtingstype
Röntgen type

Tandarts werkstoel

Op zoek naar een tandarts werkstoel? All Dent biedt een grote keuze aan hoge kwaliteit tandarts werkstoelen van de beste merken. Als professioneel Dental Depot bieden we stoelen die uitblinken in een uitstekende ergonomie en wat betreft uitstraling perfect passen in de moderne praktijk. Deze werkstoelen zijn te bekijken en uitgebreid uit te proberen in onze grote showroom in Veenendaal.

Categories
Occasions type
Merk
BQE (4)
Finndent (7)
JPG Ergonomics Ghopec Junior (1)
Verlichtingstype
Röntgen type

Tandarts werkstoel afgestemd op een ideale werkhouding

De ergonomie van de tandarts werkstoelen in ons assortiment is in alle aspecten afgestemd op het werk binnen de tandartspraktijk. Zo beschikken de modellen over een anatomische zitting, makkelijk te reinigen comfortabele bekleding, zijn aan te passen in zithoogte, rugondersteuning en kunnen in de meeste gevallen wat worden gekanteld voor een optimale werkhouding. Verder is gelet op het lang, voorover gebogen werken in dezelfde houding.

Beste kwaliteit voor praktijkondersteuners

Naast werkstoelen en werkkrukken voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en paradontologen bieden we ook speciale tandarts stoelen voor praktijkondersteuners en tandartsassistenten. De merken en modellen bieden elk een fraai design en zijn geselecteerd op het bieden van voldoende bewegingsvrijheid, stevigheid en duurzaamheid van de onderdelen. Bovendien kunt u rekenen op uitgebreide garantie en service.

Totaalaanbod praktijkinrichting

Ook voor de complete praktijkinrichting kunt u bij All Dent terecht; zo heeft u alle keuze uit complete behandelunits, losse tandartsstoelen, verlichting, afzuigsystemen, röntgenapparatuur, verlichting, kastenwanden en röntgen- en reinigingsapparatuur. Wij bieden ruime keuze uit kwaliteitsmerken als Carestream, KaVo (service), Melag, Faro, NSK, NewTom, Mectron, Acteon, W&H, Dürr Dental en Miele. Wij van All Dent kunnen u totaal voorzien van al uw tandartsbenodigdheden.

Technische service

Goed onderhoud waarborgt de continuïteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden wij praktijken volledige technische support en een digitaal volgsysteem om storingen voor te zijn. Wij onderscheiden ons in de markt door ons professionele serviceteam met landelijke dekking. Ons serviceteam bedient meer dan zevenhonderd praktijken.

Neem contact op met Alldent

Bent u op zoek naar een tandarts werkstoel, de juiste sterilisatieapparatuur of  een complete praktijkinrichting? Dan bent u bij All Dent aan het juiste adres. Wij bieden u kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bel ons gerust op voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom, 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.