Onze werkwijze

Samen werken aan de ideale praktijk

Wanneer u uw praktijk gaat inrichten dan moet dit de ideale praktijk worden. Uniek, goed ingedeeld en met een fijn werkklimaat. All Dent helpt u graag bij de realisatie hiervan. Heeft u zelf al ideeën, dan nemen we deze als uitgangspunt. Het bedenken van een concept kunt u uiteraard ook overlaten aan de creativiteit van onze ontwerpers en interieurarchitecten. Zij hebben ruime ervaring in de dentale markt. Zijn de tekeningen klaar, dan regelen wij vervolgens alles voor u. En wat ons betreft stopt onze relatie niet bij een ingerichte praktijk. Wij gaan voor lange termijn relaties!

Routing en ergonomie

Een praktijk inrichten gaat om veel meer dan alleen de aanschaf van een goede tandartsstoel. Met de juiste indeling van de ruimtes, looplijnen en kastindeling realiseert u rust en efficiëntie in de werkomgeving. All Dent adviseert u ook over routing en ergonomie.

Merken en producten

Wij verkopen producten van diverse leveranciers. Bij elkaar een mooi pallet aan Finse ergonomie, Duitse degelijkheid en Italiaans design. Bekijk ons uitgebreide assortiment dentale A-producten.

Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. Samen met u komen we tot de beste oplossing voor een unieke inrichting voor uw mondzorgpraktijk.

All Dent verzorgt:

  • Schetstekeningen;
  • Aanbiedingen tandheelkundige apparatuur
    (met interessante leasemogelijkheden).
  • Tekeningen voor loodgieter en aannemer.
  • Installatie en onderhoud van de apparatuur.
  • Röntgenmetingen met KEW-dossier.
  • Metingen van de waterkwaliteit.

Metingen röntgenapparatuur en waterkwaliteit

Iedere praktijkeigenaar is verplicht om aan te kunnen tonen dat de afgegeven doses straling van de röntgenapparatuur voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. All Dent verricht voor u de noodzakelijke röntgenmetingen, maakt een risicoanalyse en legt dit vervolgens vast in het KEW-dossier (kernenergiewetsdossier). Hiermee werkt u volgens de wettelijke voorschriften en richtlijnen.
Zie voor meer informatie www.vgt.nl.
Om gezondheidsrisico’s van patiënten en uw medewerkers te minimaliseren bent u wettelijk verplicht om te zorgen voor schoon water in uw praktijk. Halfjaarlijks moet de waterkwaliteit getest worden. All Dent kan de noodzakelijke metingen van de waterkwaliteit voor u uit handen nemen. Dit doen we in samenwerking met Dental WaterTest. Dental WaterTest werkt volledig geaccrediteerd, van testen tot rapporteren. 

Wij leren graag!

Iedere dag doen wij ons uiterste best voor onze klanten. Of het nu een kleine of een grote praktijk betreft, ze verdienen allemaal onze volle aandacht en optimale service. Met dat uitgangspunt is All Dent groot geworden. We krijgen graag feedback op onze werkwijze. Op deze manier houden wij onszelf scherp en kunnen we onze dienstverlening optimaliseren.

Benieuwd wat we voor uw praktijk kunnen betekenen? Bel ons gerust op 0318 – 50 90 60 voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showrooms in Veenendaal of Groningen of vul ons contactformulier in.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.