Onze werkwijze

U heeft een praktijkruimte die moet worden ingericht. Hebt u zelf ideeën? Dan gaan we daar direct mee aan de slag. Of laat u het liever over aan de creativiteit van onze ontwerpers? Interieurarchitecten met hart voor tandheelkunde en ruime praktijkervaring?

Praktijkinrichting

U wilt het totaalconcept van de ideale praktijk in plaats van de eenmalige aankoop van een tandartsstoel. Wat u vooral nodig heeft is een concept om mee te werken. U kunt bij ons ook terecht voor advies over routing en ergonomie. Over looplijnen, indeling van de kasten, de ruimtes en de praktijk. We realiseren rust en efficiëntie in uw werkomgeving. Dit zorgt voor een ideaal werkklimaat.

Het resultaat is in alle gevallen maatwerk. Samen met u komen we tot de beste oplossing voor uw unieke praktijkinrichting.
All Dent verzorgt voor u:

  • De schetstekeningen
  • De aanbieding voor de tandheelkundige apparatuur (met interessante lease mogelijkheden!)
  • De tekeningen voor loodgieter en aannemer, voor de bouwkundige zaken
  • De installatie van de apparatuur het onderhoudscontract (wettelijk verplicht)
  • De service
  • De röntgenmetingen het KEW-dossier*

Spreekt onze dienstverlening u aan? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Röntgenmetingen en *KEW-dossier

Elke tandheelkundige praktijk werkt met röntgenapparatuur. Met het oog op de veiligheid en gezondheid van patiënten, medewerkers en omwonenden heeft de eigenaar van de praktijk de wettelijke verplichting om aan te tonen dat er niet te veel en te hoge doses straling af worden gegeven.

All Dent verricht voor u de noodzakelijke röntgenmetingen. Wij leggen de resultaten van de metingen en de risicoanalyse vast in het zogenaamde KEW-dossier (kernenergiewetdossier). Daarin beschrijven we ook nauwkeurig zaken als onderhoud, instructies voor de medewerkers, waarschuwingssignalering, noem maar op. Met een actueel KEW-dossier voldoet u aan de wettelijke eisen.

Voor meer informatie: zie vgt.nl.

Praktijkinrichting All Dent werkt volgens wettelijke voorschriften en richtlijnen.

Laat u adviseren

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - All Dent: uw tandheelkundige praktijkinrichting