Categorieën

Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (11)
Verlichtingstype
Röntgen type
Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (11)
Verlichtingstype
Röntgen type

Afzuigmotoren

Bij All Dent bent u aan het juiste adres voor aanschaf van een nieuwe afzuigmotor voor uw tandarts praktijk. Het is van groot belang dat uw praktijk draaiende blijft en dat de behandelstoelen voorzien worden van schone en droge lucht. Wij bieden u A-product afzuigmotoren voor tandartsen die we met onze eigen technische dienst voor u in topconditie houden.

Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (11)
Verlichtingstype
Röntgen type

Kwaliteit afzuiger tandarts praktijk

Voor een complete praktijkinrichting, tandarts meubels of een specifiek product, zoals een afzuiger voor tandartsen bent u bij All Dent aan het juiste adres. Wij bieden u kwaliteit tegen betaalbare prijzen!

Breed aanbod aan afzuigmotoren tandarts

Het ventilatiesysteem in uw praktijk is ontworpen om continue toegang tot frisse lucht te bieden. Met een goede afzuigmotor in uw tandarts praktijk voorkomt u dat schimmels en bacteriën uw gezondheid en de gezondheid van uw patiënten negatief beïnvloed.
Onze afzuigmotoren zijn dan ook:

  • Kosteneffectief en compact;
  • Beschermd voor corrosie door galvanische coating;
  • Uitzonderlijk stil;
  • Voorzien van voldoende interne koeling en zuigkracht;
  • Voorzien van een geïntegreerde vochtbescherming.

De specialist voor jouw tandartspraktijk

Wanneer u tandarts afzuigmotoren wilt plaatsen in uw praktijk dan moet dit de ideale praktijk worden. Uniek, goed ingedeeld en met een fijn werkklimaat. All Dent helpt u graag bij de realisatie hiervan.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat we voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen of wilt u direct een afzuiger tandarts bestellen? Bel ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak in onze showroom waar u onze afzuigmotoren live kunt bekijken. 0318 – 50 90 60 of vul ons contactformulier in.