Tandartspraktijk Dante Tanden, Rotterdam

Dante Tanden in Rotterdam en IJmondzorg in IJmuiden staan voor laagdrempelige topmondzorg waarbij iedereen met respect wordt behandeld. Er is veel aandacht voor de kleine patiëntjes. Dante Tanden kwalificeert zichzelf dan ook als kinderpraktijk waar ook volwassenen welkom zijn. Uitgangspunt bij beide praktijken is de behoefte van de patiënt.

Vanuit die mensgedrevenheid realiseren Dante Tanden en IJmondzorg ook hun zorgvisie: patiënten en medewerkers moeten zich welkom voelen in de praktijk.

All dent heeft geadviseerd en meegedacht bij het oprichten van beide praktijken, de apparatuur en de units geleverd,en met de verhuizingen geholpen.
Waarom zou u All dent aanbevelen?

Poeya Mohtadili, tandarts bij Dante Tanden en IJmondzorg: De manier van werken van All Dent sluit goed aan bij onze visie en onze manier van werken. Dat waarderen we enorm. Dat is een van de redenen dat we graag met All Dent werken.

‘Ik voel me als klant altijd begrepen. Ik ben veeleisend, maar ze geven me nooit dat gevoel. Ze zijn sterk in details en afwerking. Net als ik houden ze van puntjes op de i. Ze kunnen zich bij All Dent goed verplaatsen in mijn positie. Ze hebben echt naar ons geluisterd en hebben meegedacht om de praktijken gedoseerd en met beleid in te richten. Heel belangrijk. Tenslotte is het voor beginnende praktijken financieel geen haalbare kaart om alles in een keer te plaatsen.’

‘Patiënten komen graag bij ons terug en vertellen dat door aan anderen, vertelt Mohtadili. Wij komen graag bij All dent terug en vertellen dat ook door. Zo hebben we All Dent al geïntroduceerd bij collega’s.’

dantetanden.nl

ijmondzorg.nl

Terug naar het overzicht

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - All Dent: uw tandheelkundige praktijkinrichting