Uw uitnodiging voor de Dental Expo

All Dent staat 27, 28 en 29 oktober op de Dental Expo in Amsterdam! De Dental Expo is dé totale mondzorg beurs. Het is de uitgelezen kans om te netwerken en andere mondzorg professionals te ontmoeten. Op de beurs laten wij nieuwe producten zien, waardoor u als bezoeker de nieuwste innovaties kan ervaren. De Dental Expo biedt zo een kijk in de toekomst van de mondzorg, hierbij staat innovatie centraal!

Meld uzelf en uw collega’s aan!

Wij nodigen u persoonlijk uit om langs te komen bij de Dental Expo. Hier staan wij, als All Dent, bij stand nummer E157. De Dental Expo vindt plaats in RAI Amsterdam. De Expo is echter niet alleen te bezoeken om langs te gaan bij de verschillende stands, er zijn ook verschillende kennissessies en andere activiteiten georganiseerd. Komt u ook langs? Via de onderstaande knop kunt u een gratis ticket (t.w. €15,-) aanvragen! (Wanneer u met meerdere collega’s de Dental Expo komt bezoeken, verzoeken wij u iedereen apart in te schrijven.)

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.