Tandartsapparatuur voor uw tandheelkundige praktijk

Bij een duurzame en professionele manier van werken heeft men tandartsapparatuur nodig van hoge kwaliteit! All Dent heeft een breed scala aan tandartsapparatuur die bij uw werkwijze past. Bij All Dent kunt u ook terecht voor autoclaven, thermodesinfectoren, afzuigmotoren, compressoren, kastenwanden, mengkranen, werkstoelen, verlichting, hand- en hoekstukken, röntgen apparaten en alles voor een complete praktijkinrichting. Van deze producten heeft All Dent veel kwaliteitsmerken, zoals Melag, NewTom, Carestream, KaVo, Faro, NSK, W&H, Miele, Acteon, 4-TEK en Dürr Dental. Ook verricht All Dent de installatie en noodzakelijke röntgenmetingen voor uw praktijk. Bij ons staat niet alleen het leveren van kwalitatief hoge producten centraal, maar All Dent richt zich ook op het onderhoud van uw tandartsapparatuur. Als ervaren specialist weet All Dent dat uw tandarts apparatuur niet stil kan komen te staan. Met een onderscheidende technische dienst zorgt All Dent dat uw apparatuur op een duurzame wijze optimaal kan worden gebruikt.

Bekijk al onze tandartsapparatuur

Veel meer dan tandartsapparatuur alleen!

Service en onderhoud van uw tandartsapparatuur staan bij ons hoog in het vandel. De producten die wij verkopen, houden we met onze eigen technische dienst voor u in topconditie. U heeft geen omkijken naar uw producten. En is er onverhoopt eens een storing? Dan zijn we op korte termijn bij u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor uw praktijk is. All Dent levert niet alleen tandarts apparatuur, maar u kunt terecht voor de inrichting van uw tandartspraktijk of voor een nieuwe behandelunit! Kies voor zekerheid, kies voor All Dent. Kwaliteit tegen betaalbare prijzen en een uitstekende, snelle service. Wilt u een nieuwe tandartsapparatuur kopen of bent u op zoek naar een gehele praktijkinrichting, dan bent u bij All Dent aan het goede adres! Zie onze productcatalogus voor alle producten of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.

Bekijk al onze tandartsapparatuur

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 of laat hieronder uw bericht achter.