NewTom

Bij All Dent staat kwaliteit voorop. De röntgenapparatuur in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben veel kwaliteitsmerken in onze showroom. Een kwaliteitsmerk is NewTom. NewTom blijft als pionier in de tandheelkundige markt continue nieuwe normen stellen. De producten van NewTom zijn ontworpen om een uitstekende beeldkwaliteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit te bieden, terwijl de blootstelling van de patiënt tot een minimum wordt beperkt.

NewTom 5G X voor medische praktijken

Röntgenapparatuur van NewTom maakt het mogelijk voor medische praktijken om ongeëvenaarde details te bieden voor diepte analyses. Als voorbeeld de NewTom 5G X. Dit röntgenapparaat is ideaal voor zowel voorbereidende als postoperatieve onderzoeken. Met het röntgenapparaat van NewTom kunnen medische praktijken zowel bewegende anatomische structuren als gewrichtsmobiliteit en speeksel kanalen onderzoeken.

NewTom 7G voor veterinaire praktijken

In de veterinaire industrie komt het regelmatig voor dat er röntgen scans worden gemaakt van dieren. Het röntgenapparaat, NewTom 7G, is het meest geavanceerde CBCT-apparaat op de markt. Met haar grote portaal opening is dit röntgenapparaat ideaal voor veterinaire onderzoeken. Het röntgenapparaat is uitgerust met functies voor 2D-radiologie en seriële radiografie.

NewTom Giano HR voor tandartspraktijken

AllDent beschikt over een uitgebreid assortiment aan NewTom 2D apparaten, digitale scanners en 3D beeld systemen van het merk NewTom. Deze beschikken over de nieuwste technologie om diagnoses en mogelijkheden in de tandheelkundige chirurgie te signaleren. Leg de meest gedetailleerde foto’s vast van uw patiënten met de NewTom Giano HR. De 3D configuratie zorgt ervoor dat ook de bovenste luchtwegen uitgebreid onderzocht kunnen worden.

Wet en regelgeving NewTom dental

Als praktijk krijg je bij het bezit van röntgenapparatuur ook te maken met verplicht onderhoud. Dit is een Europese regelgeving welke ervoor zorgt dat alle EU lidstaten aan dezelfde eisen rondom stralingsbescherming voldoen. All Dent biedt praktijken volledige support op technisch gebied, ook voor de producten van NewTom Dental. Daarnaast maken wij ook gebruik van een digitaal volgsysteem om zo storingen voor te zijn. Met ons brede assortiment aan röntgenapparatuur van het merk NewTom, kunnen wij praktijken in verschillende branches optimaal bedienen. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.