Finndent

Kwaliteit staat bij All Dent voorop. Wij willen dat iedere tandheelkundige de vrijheid heeft om zijn eigen tandheelkundige unit te ontwerpen.Wij bieden daarom graag producten aan van het kwaliteitsmerk Finndent. Finndent is een pionier in de tandheelkundige markt. De tandheelkundige oplossingen van Finndent zijn modulair, repareerbaar en aanpasbaar.

Finndent 8000 vloer units

Elk product dat Finndent produceert is in Finland met de hoogst mogelijke kwaliteit gefabriceerd en met de hand geassembleerd. Zo bieden ook wij uitsluitend producten aan die gemaakt zijn van de beste materialen. Als voorbeeld de Finndent 8000B1+. Deze instrumentbrug is uiterst comfortabel voor patiënten op en is in het gebruik ook erg handig. Hij biedt veel exclusieve opties voor tandartsen op gebied van ergonomie en is hij ook voorzien van 5 zweeparmen die zich soepel zijdelings bewegen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van hangende armen. Deze vergemakkelijken de workflow. 

Finndent plafond units voor tandartspraktijken

Naast vloerunits bieden wij ook aan plafond gemonteerde tandheelkundige units van Finndent aan. Deze units maken vloerruimte vrij en zorgen voor een verbeterde werk ergonomie en een efficiënte workflow. De Finndent 8000P1 vergemakkelijkt behandelingen voor zowel links- als rechtshandigen. Er kan daarnaast ook een afzuigarm systeem worden toegevoegd in de kast of rugleuning van de patiëntenstoel. Finndent biedt ook ergonomische en comfortabele patiëntenstoelen aan. 

Tandartsstoelen van Finndent

Om uw tandheelkundige unit compleet te maken kunt u de werkstoelen van Finndent toepassen. Deze bieden maximaal comfort en bewegingsbereik. Het naadloze ontwerp van de stoelen samen met de anti-bacteriële bekleding maakt dat de werkstoelen ook een hygiënische keuze zijn. Wij bieden drie verschillende kruk modellen aan, namelijk de FD 215, FD 230 en de FD 270. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren zodat u de kruk kan matchen met de behandelstoel. 

Tandartsmeubilair bij Alldent

Start u een nieuwe praktijk of wilt u graag uw bestaande praktijkinrichting vernieuwen. All Dent is uw partner bij het inrichten van uw tandartspraktijk. Wij adviseren graag over uw inrichten. Service staat bij ons immers op nummer een. Met ons professionele service team en onze digitale planning garanderen wij flexibiliteit, snelheid en continuïteit. Wij investeren namelijk graag in een lange termijn relatie.

Laat u inspireren in onze showroom

AllDent is dé specialist in Nederland op het gebied van praktijkinrichting. Ons team kan u vrijblijvend adviseren. Bel ons op 0318 – 50 90 60 , mail ons via info@alldent.nl of laat hieronder uw bericht achter.