AllDent Opendagen

All Dent Open Dagen: Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei
Kom langs en maak gebruik van exclusieve open dagen aanbiedingen

We zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor de allereerste editie van de AllDent open dagen, op vrijdag 24 en zaterdag  25 mei! We kijken ernaar uit u persoonlijk te verwelkomen tijdens onze open dagen en met u bij te kunnen praten. Ook is dit een uitstekende gelegenheid om onze nieuwste innovaties op het gebied van dental equipment te ontdekken en te profiteren van exclusieve open dagen aanbiedingen van onze gerespecteerde leveranciers.

Tijdens deze dagen zullen we onze deuren openen voor u, zodat u een kijkje kunt nemen in onze showroom en ons assortiment van hoogwaardige dental equipment kunt verkennen. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologische ontwikkelingen, ergonomische oplossingen of efficiëntste apparatuur, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het vinden van de perfecte oplossing die aan uw behoeften voldoet.

De open dagen zullen op vrijdag om 14.00 uur beginnen en rond 21.00 uur eindigen. We sluiten de dag af onder het genot van een hapje, een borrel en live DJ.

Op zaterdag 25 mei bent u van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

Binnenkort nadere info over het dagprogramma!

Vergeet niet om 24 en/of 25 mei in uw agenda te noteren en meld u alvast (gratis en vrijblijvend) aan. We kunnen niet wachten om u te zien!

Praktische informatie

Kosten: Gratis
Locatie: AllDent Kantoor, Ravelijn 15, 3905 NT Veenendaal
Datum en tijd:
– Vrijdag 24 mei: 14.00 – 17.00 uur, 17.00 – 21.00 uur Borrel en hapje
– Zaterdag 25 mei: 11.00 – 16.00 uur

Maak op onze open dagen gebruik van exclusieve aanbiedingen van o.a.:

Meld u aan voor de open dag

"*" geeft vereiste velden aan

Uw voor- en achternaam:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.