CIET, centrum voor Implantologie en Tandheelkunde

CIET te Hengelo is voor de regio Twente verwijspraktijk. Van oudsher is het een algemene praktijk en men kan er ook nog steeds terecht voor reguliere restauratieve behandelingen.

Vanaf 2005 heeft CIET zich met name gespecialiseerd op het gebied van orale implantologie en estetische tandheelkunde.In het nieuwe pand in Hengelo waar CIET zich in 2012 heeft gevestigd, beschikt men ook over een tandtechnisch laboratorium (Dental Estetics). Met name voor de implantologie wordt gebruik gemaakt van de 3D Conebeam CT-snan. Aan de praktijk zijn naast een tandarts-implantoloog, een tandarts en een tandtechnicus ook mondhygiënistes verbonden.
Wat heeft All Dent voor CIET gedaan?
All Dent heeft deels het ontwerp van de praktijk voor haar rekening genomen, onder andere qua routing en inrichting van de praktijk. Ze hebben geadviseerd over kastjes, tandartsstoelen, type verlichting en tandheelkundige benodigdheden. All Dent heeft de behandelingkames ook ingericht en alle hardware geleverd en geïnstalleerd.Waarom zou u All Dent aanbevelen?Eigenaar Laurens Wiggers, tandarts-implantoloog en tandtechnicus: “All Dent is een bedrijf dat haar klanten respecteert, voldoet aan de verwachtingen en de afspraken nakomt. Ze blijven zich optimaal inzetten, ook als alles geleverd is en afgerond. heb je accuut een probleem, dan zijn ze er vrij snel.””Ze leveren dus goede service en hebben kundig personeel”, vindt Wiggers. “Het is prettig om met All Dent te werken. Ze zijn groot genoeg om het complete traject rondom je praktijk te kunnen verzorgen, en klein genoeg om het voor jou als klant prettig en persoonlijk te houden.”ciet.nl
Terug naar het overzicht

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - All Dent: uw tandheelkundige praktijkinrichting