Categorieën

Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (10)
Verlichtingstype
Röntgen type
Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (10)
Verlichtingstype
Röntgen type

Dental Compressor

Voor een topkwaliteit dental compressor voor de tandartspraktijk bieden we verschillende modellen aan. Deze compressoren zijn van gerenommeerde merken in dentale apparatuur en staan voor kwaliteit, veiligheid en voldoen volledig aan de huidige medische standaarden. Verder zijn deze compressoren laag in energieverbruik, hebben een laag geluidsniveau, zijn eenvoudig te reinigen en zeer handzaam in gebruik.

Categories
Occasions type
Merk
Durr Dental (10)
Verlichtingstype
Röntgen type

Dental Compressor met krachtige prestaties en schone, droge lucht

Een compressor in tandartspraktijk is onontbeerlijk voor het leveren van hygiënische dentale zorg. Bij de modellen in ons aanbod kunt u vertrouwen op krachtige prestaties en pure schone droge lucht, olievrij en zonder enige verstoringen. Bovendien leveren we deze apparatuur ook aan mondhygiëne- en orthodontiepraktijken en andere mondzorgspecialisten.

Verschillende modellen

U kunt de modellen in ons aanbod als losse unit kopen of geïntegreerd in een complete behandelunit. Het verschil tussen de modellen zit onder andere in het tankvolume, het drukbereik, het aantal aansluitpunten en de vormgeving. Zo hebben we onder andere compressoren van het merk Dürr Dental, een bekende leverancier wat betreft compressor- en afzuigtechniek.

Onderhoudsservice Tandarts Compressor

Net als bij alle andere medische apparatuur in de tandartspraktijk wilt u dagelijks op uw  tandarts compressor kunnen vertrouwen. Daarom is het mogelijk onze technische onderhoudsservice in te schakelen. Dat kan met telefonische ondersteuning, maar onze vakmensen komen ook langs om uw apparatuur volledig op orde te houden. Vervangende onderdelen voor uw compressor in de tandartspraktijk nodig? Onze technici regelen het direct om de continuïteit van uw praktijk te kunnen waarborgen.

Compressor passend bij uw tandartspraktijk

Wilt u weten welke dental compressor voor uw tandartspraktijk het meest geschikt is? Bij elk model treft u een uitgebreide brochure met alle technische specificaties. Maar u kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom waar u verschillende modellen kunt testen en vergelijken. Onze showroom in Veenendaal biedt uiteraard meer voor de complete praktijkinrichting, met onder andere behandeleenheden, losse behandelstoelen, tandartsverlichting, sterilisatieapparatuur, röntgenapparatuur en afzuigsystemen. Wij verwelkomen u graag!